Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajax is maandje later alweer gewoon de baas in De Kuip!

Het is nog niet eens een volledige maand geleden dat Ajax werd vernederd in De Kuip. Maar geen Feyenoorder die daar meer over durft op te scheppen, want de Rotterdammers kregen het deksel op hun neus. En flink ook. Ajax herstelde de verhoudingen door de bekerklassieker met 0-3 te winnen!

28 februari 2019 - 02:56
fotoverslagfeyajacar

Altijd als ze bij Feyenoord net even een iets te grote mond krijgen, wordt dit afgestraft. Het gebeurt keer op keer, je kunt de klok er bijna op gelijk zetten. En de gemiddelde Feyenoorder leert er niets van. Dus begon de kaartverkoop voor deze bekerwedstrijd op 6 februari.

Zulke dingen werken alleen maar averechts. Je zou denken dat het kwartje wel valt als je met een stapel dvd's blijft zitten, maar nee. Ergens hartstikke prima natuurlijk, want wij Ajacieden beleven er het volste plezier van. Al helemaal wanneer Ajax duidelijk maakt wie de baas is.

Het moge duidelijk zijn: Ajax is de baas, ook in De Kuip. De schande van de 6-2 is uitgewist en wat gebeurden er woensdag een boel mooie dingen. Het is bijna te veel om op te noemen, maar we doen ons best een en ander samen te vatten in dit fotoverslag. Kijk maar snel!

De foto's zijn van Pro Shots.

Als je klaar bent met foto's kijken, laat dan weten wie jij tijdens deze herkansing de beste vond. Er komen genoeg spelers in aanmerking voor de eretitel Ajacied van de Wedstrijd! Het is slechts aan jou om een keuze te maken. Je kunt stemmen op onze speciale wedstrijdpagina!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >