Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word jij mascotte bij Ajax - ADO Den Haag?

Ben je lid van de Ajax Kids Club? Dan is het goed om even door te lezen! Je kunt namelijk een toffe mascotteplek winnen voor de wedstrijd Ajax - ADO Den Haag.

03 december 2019 - 10:25
mascottes-12004
We juichen wat af in de Johan Cruijff Arena! Tegen ADO weer? © De Brouwer

Deze wedstrijd in de Johan Cruijff Arena wordt gespeeld op zondag 22 december. De aftrap is al om 12.15 uur.

Oké, wat kun je precies winnen? Nou ja, een plek dus aan de hand van Dusan Tadic, Donny van de Beek, Hakim Ziyech, Lucky en al die anderen!

We hebben plek voor zeven leden (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) van de Ajax Kids Club die als mascotte met een Ajaxspeler het veld op gaan. Verder kunnen liefst elf leden met een speler van ADO Den Haag het veld op lopen. Onder de Dribbelaartjes (4 t/m 5 jaar) verloten we één mascotteplek. Die winnaar gaat met onze Lucky het veld op. 

Wil jij ook mascotte zijn? Geef dan het goede antwoord op de prijsvraag hieronder. Je kunt tot en met zondag 8 december meedoen. Daarna krijgen de winnaars een mailtje. Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd, één voor jezelf en één voor je begeleider. Gaaf! Weet jij al wie je meeneemt?

Let op: je kunt in het formulier hieronder aangeven of je alleen met een speler van Ajax het veld op wilt lopen of dat het je niet uitmaakt. Als het je niet uitmaakt, dan is de kans natuurlijk wat groter dat je wint.

Prijsvraag: Eerder dit seizoen won Ajax met 0-2 in Den Haag. Welke twee Ajacieden kregen toen een gele kaart?

Nog geen lid, maar wil je wel meedoen aan prijsvragen of evenementen van de Ajax Kids Club? Geen paniek! Sluit je snel aan via deze pagina. 

[gravityform id="425" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >