Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word ballenjongen/-meisje of vaandeldrager bij Ajax - ADO Den Haag!

Ajax - ADO Den Haag is de laatste eredivisiewedstrijd voor we aan de oliebollen en appelflappen gaan. De winterstop is alweer in aantocht, maar voor we de champagne ontkurken geven we jullie de kans met een prijs de winterstop in te gaan. We zoeken weer ballenjongens/-meisjes en vaandeldragers!

12 december 2019 - 15:19
vaandeldragers-12002
Als vaandeldrager kun je na de klus snel warme kleren aantrekken hoor! © De Brouwer

Om te beginnen zoeken we weer vaandeldragers voor het potje voetballen tegen de Hagenaren. Of is het Hagenezen? Nou ja, we zoeken acht stuks om precies te zijn. Vier voor de vaandels van Ajax en vier voor die van ADO. Als de spelers het veld opkomen voor de aftrap, dan tonen onze vaandeldragers de clublogo’s van beide ploegen. 

Ben je liever ballenjongen of -meisje bij Ajax? Dat treft, want die zoeken we ook! Als het je lukt een plekje langs de lijn te bemachtigen in de Johan Cruijff Arena, dan heb je een belangrijke taak. Als de bal buiten de lijnen is getrapt of gekopt, dan kom jij in actie. Jij zorgt dat het spel snel doorkan, door Hakim, Donny of een speler van de bezoekers snel een nieuwe bal toe te gooien.

Als je wilt winnen maar het maakt je niet uit of je vaandeldrager of ballenjongen/-meisje wordt, laat dit dan weten in het formulier hieronder. Dan maak je natuurlijk iets meer kans op een plekje! Oh, en als je klaar bent, zoek je lekker een plekkie op de tribune om de wedstrijd te bekijken. Je krijgt namelijk ook een setje kaarten. Je bepaalt zelf wie je trakteert op een bezoekje aan Ajax. Leuk toch, zo vlak voor de feestdagen?

Samengevat zoeken we dus tien blije Ajacieden die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot en met maandag 16 december, 14.00 uur. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Prijsvraag: Waar staat de afkorting ADO voor in de clubnaam ADO Den Haag?

Wil jij ook meedoen aan evenementen en prijsvragen van Ajax Jonge Schare én het nieuwe magazine Ajax Life ontvangen? Sluit je dan snel aan!

[gravityform id="428" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >