Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win een interview met Joël Veltman!

Ben jij een stoer en dapper Ajaciedje? Mooi, want wij zoeken een Ajaxsupportertje dat graag langskomt om Joël Veltman te interviewen. Daar maken we een tof artikel van voor Ajaciedjes, hét enige echte blad van de Ajax Kids Club! Heb jij daar wel zin in? Lees dan snel door!

12 december 2019 - 10:41
Lucky-veltman-1200
Veltman en Lucky zijn al jaren dikke vrienden! © Ajax Kids Club

Bij Ajax lopen veel goede voetballers rond. Sommige goede voetballers lopen er zelfs al heel lang rond, zoals Veltman. De verdediger is 27 jaar en misschien kun jij hem straks alles vragen wat je maar wilt! We zoeken namelijk een Ajax Kids Clublid dat Joël wil interviewen.

Eén lid van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) kan deze superprijs winnen door een toffe vraag voor Joël te bedenken. De bedenker van de leukste vraag pikken we eruit en nodigen we uit voor een vraaggesprekje op De Toekomst. Supergaaf toch? 

Omdat het artikel in het clubblad verschijnt is er ook een professionele fotograaf bij. Het winnaartje krijgt alle gemaakte foto's netjes thuisgestuurd!

Let wel even goed op, het interview vindt - zoals het er nu naar uitziet - plaats op vrijdag 17 januari na de training. Dat is meestal rond 12.00 uur. Natuurlijk zitten de meeste kinderen dan gewoon op school, maar onze ervaring is dat een leerling voor zo’n leerzaam interview er best even op uit mag!

Als dat geen probleem is, word jij dan onze sterverslaggever voor Ajaciedjes? Verzin snel een toffe vraag en wie weet mag jij die (en andere vragen) aan Joël komen stellen. Je kunt jouw vraag (met je lidnummer) insturen tot en met donderdag 2 januari via kidsclub@svajax.nl.

De winnaar krijgt een dag later een belletje van ons.

Succes!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >