Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

We zoeken ballenjongens en -meisjes voor Jong Ajax - TOP Oss!

Jong Ajax staat op de derde plek in de Keuken Kampioen Divisie en vrijdag 20 december (aftrap 20.00 uur) komt nummer 18 TOP Oss op bezoek. Voor die wedstrijd zoeken we nog ballenjongens of -meisjes!

05 december 2019 - 09:35
ballenjongen-12001
Gooi de bal maar zo snel mogelijk naar Ekkelenkamp of Traoré! © De Brouwer

Het gaat hartstikke lekker met Ajax 1, maar een treetje lager draait Jong Ajax ook als een tierelier. Thuiswedstrijden van Jong Ajax zijn hartstikke leuk om te bezoeken. Het is altijd hartstikke gezellig op sportpark De Toekomst en je ziet de grote talenten van jouw cluppie aan het werk.

Sommige van die talenten (Lang, Ekkelenkamp, Traoré) maakten al minuten in Ajax 1 en rammelen bij Erik ten Hag aan de poort. Noa Lang deed dat zelfs door drie keer te scoren tegen FC Twente. Grote kans dat we hem vaker terugzien in het eerste elftal!

Als lid van Ajax Jonge Schare kun je de talenten van Ajax van heel dichtbij volgen, want we zoeken ballenjongens of -meisjes bij de wedstrijd tegen TOP Oss.

Dat is best een belangrijke rol, want jij zorgt dat de spelers op het veld weer snel een bal hebben als deze buiten de lijnen is getrapt of gekopt. Terwijl er wordt gevoetbald, kun jij ook genieten van het spelletje. Bovendien kun je voorspellen of sommige talenten het in zich hebben het eerste elftal te halen.

Maar er is meer: je krijgt ook een setje kaarten voor de wedstrijd, dus je kunt nog twee vrienden blij maken ook. Prima geregeld, toch? Je maatjes zitten op de tribune en kunnen niet alleen naar de wedstrijd kijken, maar ook naar hoe jij het doet. Gaaf toch?

We zoeken in totaal vier winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot en met maandag 9 december, 14.00 uur. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Prijsvraag: Noa Lang maakte tegen FC Twente een hattrick namens Ajax 1, maar hoe vaak scoorde hij dit seizoen voor Jong Ajax?

Ook meedoen aan prijsvragen van Ajax Jonge Schare? Sluit je dan snel aan!

[gravityform id="426" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >