Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Qua voetbalcultuur klopt werkelijk alles tijdens Telstar-uit!

Pfoe, ja... Telstar-uit. Moeten we het nog over het middelmatige spel hebben of slaan we dat lekker over? We kiezen ervoor om in ons fotoverslag lekker te focussen op de mooie dingen van een bezoekje aan Velsen-Zuid, want zo vaak zijn Ajacieden daar niet in de buurt.

19 december 2019 - 11:26
openertelstaruitcar
Ajax blijft op een leuke avond aan de goede kant van de score. © Ajax Life

Bij het liften van de KNVB-beker een halfjaartje terug in De Kuip dacht niemand meer terug aan de penaltyreeks tegen Roda JC. En als dit seizoen hetzelfde gebeurt en er weer een Ajacied met de dennenappel in zijn handen staat, zijn de succesvolle corners van Telstar ook allang weer vergeten.

Het goede nieuws is dat Ajax nog eens een wedstrijdje won en maar liefst vier keer scoorde. Toch werd het nog eventjes billen knijpen, want de eindstand bedroeg 3-4. Dat is geen score waarop voor aanvang van Telstar - Ajax veel weddenschappen zijn afgesloten, gokken we. En zo ja, gefeliciteerd!

Ook als je de Toto niet hebt gewonnen, kunnen we ons voorstellen dat je tijdens Telstar-uit een leuk avondje hebt gehad. Ja, dit was bekervoetbal zoals bekervoetbal is bedoeld. En dan is het prima dat de Ajacieden een beetje hun best moeten doen om de overwinning veilig te stellen.

Dat vinden we toch ook allemaal zo mooi aan de FA Cup? Nou dan! Al moeten we zeggen dat deze 3-4 nog een stukje leuker wordt indien Ajax zondag ter afsluiting van 2019 ook ADO Den Haag weet te verslaan, want de eerste seizoenshelft moet nog wel goed worden afgesloten.

De foto's van Telstar-uit zijn van Ajax Life.

Als je klaar bent met foto's kijken, kun je stemmen op de Ajacied van de Wedstrijd. We weten dat het geen grootse wedstrijd was, maar we zijn na drie nederlagen op rij allang blij dat we weer een oproepje kunnen doen om te stemmen. Vandaar! Stemmen kan via deze link.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >