Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ook Ajaxjeugd plakt ADO Den Haag achter het behang

Er waren afwezigen, een heleboel afwezigen. Is dat een groot probleem? Bij Ajax niet per se. Ajax kan altijd terugvallen op de eigen opleiding. Er werd gekeken naar de productielijn en de jeugd deed precies wat er werd gevraagd. Zo kon het gebeuren dat ADO Den Haag met 6-1 werd opgerold.

22 december 2019 - 22:44
fotoverslag1920ajaadocar
Ekkelenkamp tikt binnen en voor ADO is het huilen met de pet op. © Pro Shots

Het ging niet gemakkelijk de laatste weken en steeds meer Ajacieden bleken ziek, zwak en/of misselijk. Daar kwam het wegvallen van Daley Blind nog eens bovenop. We zijn geschrokken en hopen hem uiteraard snel terug te zien, hopelijk komt alles goed!

Waar we los hiervan naartoe willen: het was niet het gemakkelijkste moment waarop de jeugd moest leveren. En haal eens terug hoeveel potjes er op volle sterkte wel niet moeilijk verliepen nadat de concurrent punten had verspeeld.

Dan was dit toch 'gewoon' een fijne middag? Nou, absoluut! Het was een heel fijne middag in de Johan Cruijff Arena. Zo'n beetje alles waar je op hoopte kwam ook daadwerkelijk uit. Van diverse doelpuntenmakers tot en met de invallers. Sonnnntje! Kortom, het was een prachtige en waardige afsluiter van het prachtige voetbaljaar 2019!

De foto's zijn van De Brouwer en Pro Shots.

Als je klaar bent met foto's kijken, mag je stemmen op de pupil van de week. Zo kunnen we onze verkiezing van Ajacied van de Wedstrijd dit keer best omschrijven, want zo'n beetje alle jonkies komen in aanmerking voor de volle mep punten. Stemmen kan via deze link!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >