Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Mascottes beleven niet alleen dankzij zes treffers een speciale middag!

Het is leuk om een wedstrijd van Ajax te bezoeken en het is leuk om zes keer te juichen, maar weet je wat pas echt leuk is? Als je aan de hand van een speler mee het veld op mag tijdens de opkomst! Die droom ging voor een klein groepje Kids Clubleden in vervulling rondom Ajax - ADO Den Haag (6-1).

23 december 2019 - 15:45
mascottes1920ajaadocar
Nog even wachten in de spelerstunnel en dan is het zo ver! © Björn Martens

Zo kan het dus gebeuren dat je een dag later niet enthousiast vertelt over een mooi doelpunt, maar dat je hand in hand met Van de Beek, Tadic of Ziyech liep. Of stel je voor dat je de gelukkige was die de hand van Ryan Gravenberch mocht vasthouden. Misschien wordt hij wel de volgende grote naam!

We kunnen ons voorstellen dat het een erg spannende dag was, maar gelukkig trapte Ajax al om 12.15 uur af. Dan hoef je ook niet zo lang zenuwachtig te zijn en kun je extra lang nagenieten! Nagenieten kunnen we nu trouwens sowieso volop, want 2019 was een prachtig Ajaxjaar.

Laten we hopen dat 2020 net zo'n mooi Ajaxjaar wordt en dat de club opnieuw verschillende prijzen in de wacht sleept. En ook na de jaarwisseling zoeken we weer volop mascottes, dus blijf scherp en doe mee aan alle prijsvragen als ook jij op het veld van de Johan Cruijff Arena wilt staan!

De foto's zijn gemaakt door De Brouwer en Björn Martens.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >