Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Laatste Kaarten Actie Ajax - ADO Den Haag uitverkocht!

Als lid van Ajax Jonge Schare heb je straks nog genoeg tijd om onder de Kerstboom te zitten. Nu is het vooral zaak om in actie te komen en snel ook! Waarom? Nou, je kunt voor sléchts 15 euro naar de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen!

13 december 2019 - 11:01
LKA-ajax-ado-1200
In Den Haag werd het 0-2, mede door een doelpunt van Huntelaar! © Pro Shots

UPDATE: ALLE KAARTEN ZIJN INMIDDELS VERKOCHT

En met snel in actie komen bedoelen we ook serieus snel in actie komen, want er zijn kapers op de kust. Er zijn deze dagen veel leeftijdsgenoten die Ajax zondagmiddag 22 december willen supporteren als ADO Den Haag op bezoek komt in de Johan Cruijff Arena. De aftrap is al om 12.15 uur.

Wij willen graag dat jij als lid van Ajax Jonge Schare met een goed gevoel de feestdagen ingaat en wie weet lukt dat met onze Laatste Kaarten Actie!

  • Koop hier je kaarten met korting. Op is op! UITVERKOCHT

Als Jonge Schare-lid heb je niet altijd geld voor dure kaartjes en daarom bieden wij je de kans deze voor de helft van het normale bedrag te kopen. Normaal betaal je ruim 30 euro voor deze kaartjes. De stoeltjes die we aanbieden vind je in vak 407 of 409. Het gaat in totaal om dertig kaartjes die we via deze manier verkopen.

Omdat de kaartjes deze dagen niet normaal populair zijn, hebben we een maximum ingesteld van twee per AJS-lid. Je kunt de kaartjes op de wedstrijddag ophalen bij de hoofdingang van de Johan Cruijff Arena. Daar ligt dan een envelop met jouw naam erop. Gewoon even zeggen wie je bent en dan komt alles goed!  

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen, evenementen en Laatste Kaarten Acties voor leden van Ajax Jonge Schare? Sluit je dan snel aan! Je krijgt dan ook tien keer per jaar het magazine Ajax Life thuisgestuurd. En er zijn nog veel meer voordelen!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >