Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Huntelaar 'verstoort' pogo in uitvak door een doelpunt te maken

Hoeveel pogo's hebben we al op rij gezien tijdens Europese uitwedstrijden? Het tikt zo'n beetje de veertien aan. En omdat je het bezoek aan FC Twente ook kunt beschouwen als een Europees tripje werd de pogo in de slotfase van stal gehaald. Klaas Jan Huntelaar gooide de plannen in de war.

02 december 2019 - 11:53

Op één of andere manier besloot Twente in de zes minuten durende blessuretijd toch nog een klein stormpje richting het Ajaxdoel te ontwikkelen, waardoor het een paar extra tellen spannend bleef. Maar een minuutje voor tijd konden de ruggen toch echt naar het veld om lekker te gaan springen.

Er was één iemand nog niet klaar met Twente-uit en dat is de man op wie we altijd kunnen rekenen. De jachtseizoenen van Huntelaar worden schaarser en duren wat korter, vandaar dat hij probeert om altijd het uiterste eruit te persen. Twee keer scoren staat nu eenmaal mooier dan slechts één keertje.

Terwijl duizend Ajacieden in het uitvak een voorschot namen op de aanstaande overwinning, liet Huntelaar de eindstand van 2-5 aantekenen. De pogo viel daarmee een tikje gekortwiekt, maar het leverde wel mooie beelden op van feestende Ajaxsupporters die een doelpuntje extra begroeten.

Beter kan toch niet? Dankzij de draaiende camera van @Ventos kunnen we er op deze maandag nog eens rustig van nagenieten. En dat is wel zo fijn. Overigens zijn er nog veel meer foto's en video's om van na te genieten. Check ons fotoverslag en de YouTube-pagina van Ventos voor meer!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >