Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Help jij Lucky? Wat wil jij weten van Perr Schuurs?

Lucky is alweer druk bezig met de volgende Ajaciedjes, het Kids Clubblad voor onze kleine leden. We stellen in het clubblad jullie vragen aan centrale verdediger Perr Schuurs. Dus als jij een leuke vraag voor Perr hebt, stuur deze dan snel op!

05 december 2019 - 14:01
schuurs-12002
Schuurs laat steeds meer zijn spierballen zien bij Ajax! © Ajax Images

Schuurs speelde dit seizoen al een best veel wedstrijden in het eerste elftal van Ajax, maar wat weet je eigenlijk van hem? Of beter: wat zou je graag van onze verdediger uit Limburg willen weten? Je mag hem echt alles vragen wat je maar wilt!

Wat was zijn favoriete speelgoed vroeger? Wie is zijn beste maatje bij Ajax? Naar welke muziek luistert hij? Welke kleur voetbalschoenen vindt hij mooi? Speelt hij wel eens Fifa op de spelcomputer? Is hij zenuwachtig als hij in de Champions League moet voetballen?

Nou ja, dat soort vragen dus. Maar jullie vragen zijn vast veeeeeel beter! Stuur daarom jouw vraag in voor vrijdag 10 januari 2020!

De leukste vragen leggen we aan Perr voor en de antwoorden lees je terug in de Ajaciedjes die in februari verschijnt bij onze leden vanaf 6 jaar. Als we jouw vraag stellen, dan noemen we jou natuurlijk als vragensteller in het blad. Dan kun je aan je vriendjes laten zien dat je een kleine sportjournalist bent!

Stuur jouw vraag, met je naam en lidnummer, dus snel naar kidsclub@svajax.nl.

Wil jij het Kids Clubblad ook ontvangen? Sluit je dan aan bij de Ajax Kids Club en profiteer ook gelijk van de vele andere voordelen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >