Fotoverslag

Ajax Kids Clubleden scoren wél tijdens Ajax - Willem II!

Over de wedstrijd Ajax - Willem II (0-2) gaan we het maar niet meer hebben. Het lukte de spelers van Ajax maar niet te scoren. En dat is gek, want onze winnaartjes van de Ajax Fun Games gaven nog zó het goede voorbeeld tijdens de rust! Wat een mooie doelpunten. Onze fotograaf was erbij!

09 december 2019 - 09:37
fun-games-12005
Onze Ajax Fun Gamers wisten het net prima te vinden! © De Brouwer

Wat waren ze goed in vorm, de voetballertjes en keepertjes die onze Fun Games-prijsvraag hadden gewonnen! Zij mochten het publiek in de rust van Ajax - Willem II vermaken door zo veel mogelijk doelpunten te maken. Ajax-thuis tegen Ajax-uit. Twee teams, twee goals en twee keepertjes!

We zagen supermooie doelpunten, terwijl de spelers van Ajax in de kleedkamer met elkaar bespraken wat er beter moest. Hadden ze maar even gekeken hoe makkelijk de Ajax Kids Clubleden scoorden... Misschien had dat geholpen. Al moeten we eerlijk zeggen dat er ook twee goede keepertjes op doel stonden, bekijk de foto's maar!

Natuurlijk vind je in ons fotoverslag ook plaatjes van de Ajax Kids Clubwinnaars die met de spelers mee het veld op mochten lopen. Zij kregen een echt mascottediploma mee naar huis.

De toffe foto's hieronder zijn van fotograaf De Brouwer.