Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Video

2019, wat was je mooi! Herinneringen voor het leven!

Het kalenderjaar 2019 is bijna klaar, maar het voetbaljaar 2019 zit er al op! En wat een jaar hebben we met z'n allen beleefd. Misschien was het voor velen wel het mooiste Ajaxjaar dat ze (bewust) hebben meegemaakt. Daar moeten we iets mee, dachten we. Het resultaat zie je hierboven!

24 december 2019 - 14:32

Het gebeurt zelden dat Ajax de drie nationale prijzen tegelijkertijd in bezit heeft, maar er werd in 2019 gespot met alle wetten. Alles leek mogelijk, niets was te gek. Behalve dan die ene Europese droom. We kunnen er onze ogen net niet voor sluiten, een toefje teleurstelling hoort er ook bij.

Die teleurstelling werd gelukkig ruimschoots overtroffen door al het moois wat we hebben meegemaakt. Als je op een jaar terugkijkt, springt er vaak een hoogtepunt uit. Zo'n moment waarvan iedereen in de rij staat om het te claimen.

Het liep in 2019 allemaal net iets anders. Iedere week, iedere wedstrijd, iedere doelpunt, iedere actie vormde een nieuw hoogtepunt met zijn eigen verhaal. En vergeet niet wat voor tofs er buiten de lijnen allemaal gebeurde. Het is bijna te veel om op te noemen.

Wij vonden het daarom een goed idee om jullie Ajacieden op te roepen om beeldmateriaal te delen, zodat er een toffe eindejaarsvideo gemaakt kan worden. Er is gespot, geknipt en gepubliceerd. Genoeg getikt, het is de hoogste tijd om nog eenmaal de hoogtepunten van 2019 te bekijken!

De Supportersvereniging Ajax wenst alle Ajacieden een fijne Kerst en een geweldig 2020!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >