Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Word ballenjongen of -meisje bij Ajax - Willem II!

We zoeken weer leden van Ajax Jonge Schare die het leuk vinden om op te treden als vaandeldrager, ballenjongen of ballenmeisje. Het gaat om de wedstrijd in de Johan Cruijff Arena tegen Willem II op vrijdag 6 december.

29 november 2019 - 08:59
ballenjongens-12004

De wedstrijd tegen de ploeg uit Tilburg begint die vrijdag om 20.15 uur. De laatste keer dat Ajax de Tilburgers trof was in de met 4-0 gewonnen bekerfinale. 

Ditmaal stappen de spelers van Willem II in de bus naar Amsterdam. En misschien zien we een aantal van jullie ook wel, want voor leden van Ajax Jonge Schare staat een toffe prijsvraag klaar. Als je wint kun je bij deze leuke thuiswedstrijd wel eens heel dicht op de actie komen te staan.

We spelen de wedstrijd namelijk niet zonder ballenjongens of -meisjes. Precies daar kom jij misschien om de hoek kijken. Wil jij de belangrijke taak krijgen om spelers een nieuwe bal toe te gooien, als deze buiten de lijnen is getrapt of gekopt? Vast wel!

We zoeken trouwens ook acht vaandeldragers, voor de vaandels van Ajax en Willem II. Als de spelers het veld opkomen voor de wedstrijd, tonen onze vaandeldragers de clublogo’s van beide teams. Dat geeft de hele opkomst een bijzonder tintje en wie weet help jij daar fijn aan mee.

Als je wilt winnen en het maakt je niet zo veel uit of je vaandeldrager of ballenjongen/-meisje wordt, laat dit dan weten in het formulier hieronder. Dan maak je natuurlijk iets meer kans op een plekje!

Dus even samenvatten: we zoeken tien winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot en met maandag 2 december. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Prijsvraag: Welke Ajacied maakte het openingsdoelpunt tegen Willem II in de met 4-0 gewonnen bekerfinale in De Kuip?

Ben je nog geen lid, maar wil je eigenlijk wel kans maken op onze prijzen? Sluit je dan snel aan bij Ajax Jonge Schare! Dan kun je al snel meedoen aan de eerstvolgende prijsvraag, profiteer je van veel andere voorbeelden en krijg je het magazine Ajax Life thuisgestuurd.

[gravityform id="421" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >