Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Win kaartjes voor Ajax - Willem II op verjaardag Kids Club!

Ajax speelt vrijdag 6 december in de Johan Cruijff Arena tegen Willem II, maar er is meer aan de hand! De Ajax Kids Club is dan namelijk jarig en bestaat 19 jaar! Wil jij Lucky feliciteren? Doe dan snel mee aan onderstaande prijsvraag en krijg ook nog eens kaartjes voor Ajax - Willem II!

25 november 2019 - 10:42
win-kaarten-ajax-wii-1200

Er is er één jarig, hoera, hoera, dat kun je wel zien dat is de Ajax Kids Clubbbb! En wie jarig is, die trakteert. Hoe? Door kaartjes weg te geven voor een toffe thuiswedstrijd van Ajax. De Kids Club viert zijn verjaardag namelijk als Willem II op bezoek komt. 

Je kunt twee kaartjes winnen voor deze leuke pot voetbal. Overleg dus snel met je vader of moeder. Wie weet kun jij papa, mama of iemand anders meenemen naar het Ajaxstadion. Een wedstrijd van Ajax bekijken is deze dagen extra gaaf, want wat spelen de mannen leuk voetbal!

We verloten drie setjes van twee kaarten onder leden van de Ajax Kids Club (Dribbelaartjes, 4-5 jaar en Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar). Om de kaartjes te kunnen winnen, moet je een goed antwoord geven op de vraag hieronder.

Je kunt meedoen tot en met zondag 1 december. Een dag later zoeken we contact met de winnaartjes. Als je wint, kom je Lucky misschien wel tegen. Dan kun je hem mooi feliciteren! Onze lynx trakteert op knuffels en high-fives.

Prijsvraag: Op welke datum debuteerde de huidige Lucky in de Johan Cruijff Arena als mascotte?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen van de Ajax Kids Club en genieten van veel voordelen? Sluit je dan snel bij ons aan!

[gravityform id="419" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >