Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

We zoeken mascottes voor FC Twente - Ajax!

Ajax gaat lekker in de eredivisie en we kijken alvast vooruit naar speelronde vijftien. Dan gaat Ajax op bezoek bij FC Twente en we hebben een toffe prijsvraag. Wil je zondag 1 december het veld op als mascotte? Let dan nu goed op!

11 november 2019 - 13:59
mascottes-twente-1200

Elf leden van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) mogen - met pakjesavond in aantocht - voor de aftrap (12.15 uur) het veld op aan de hand van een Ajaxspeler. Wie weet ontmoet jij Dest, Tadic, Onana, Van de Beek of een van de andere Ajacieden in de spelerstunnel!

Om kans te maken op deze mooie prijs, moet je een goed antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Je kunt tot en met zondag 17 november meedoen. Daarna krijgen de winnaars een mailtje. Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd, een voor jezelf en een voor je begeleider.

Stel dat je wint hè, dan hebben we nog een fijne lunchtip voor je! Vraag in het stadion van FC Twente maar eens naar het broodje beenham. Zeker weten dat je dat een lekker hapje vindt!

Prijsvraag: Hoe heet het stadion van FC Twente?

Nog geen lid, maar wil je wel meedoen? Geen paniek! Sluit je snel aan via deze pagina. Binnen twee werkdagen ontvang je je lidnummer en kun je meedoen aan de prijsvraag. 

[gravityform id="406" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >