Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Stadionloze awayday Londen door de ogen van een Ajacied

Nee, we waren niet welkom in Londen en ja, we waren er toch. Tickets en hotels waren immers al door velen geregeld en dus maakten we er maar het beste van in de Engelse hoofdstad.

06 november 2019 - 10:29

Toegegeven, het was wel een beetje gek. Het uitvak op Stamford Bridge bleef leeg, terwijl Ajaxsupporters elkaar voor en tijdens de wedstrijd opzochten in de pubs om het 4-4-spektakel op de vele tv-schermen te volgen.

Overdag was het op Leicester Square lang niet zo druk en gezellig als in het voorjaar, toen Ajax aantrad tegen Tottenham Hotspur. Toen waren we nog welkom in Londen. Nu bleef het plein leeg, al zochten plukjes Ajacieden elkaar wel op.

Ook Pi_Alfa was naar Londen gekomen en legde met zijn camera vast dat het maar een vreemde awaytrip was, zoals je hierboven kunt zien. Hij zag de aftrap op het scherm van zijn mobieltje, terwijl hij net buiten de poorten van Stamford Bridge stond. Een bijzonder contrast.

Er waren zeker Ajaxsupporters aanwezig in het stadion. Zij zaten verstopt tussen de Engelsen. Het merendeel van de aanhang zocht elkaar echter op in de pubs. Daar werd gezongen, gesprongen en gek gedaan. Alsnog een uitvak, maar dan eentje in de kroeg.

Na een krankzinnige wedstrijd was er een gedeeld gevoel in de pubs: Ajax is bestolen, maar allemachtig, wat zijn we trots op onze dapp’re strijders.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >