Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ondanks slordigheidjes is het gewoon weer genieten van Ajax

We leven in bijzondere tijden. Voor zo ver je het nog niet door had, wijzen we daar graag op. Ajax heeft 'gewoon' weer met 4-1 gewonnen, dit keer van Heracles Almelo. Het is de tijd van strooien en dat deed Hakim Ziyech met passjes, gevolgd door Heraclieden met complimenten.

24 november 2019 - 11:26
fotos1920heraclesthuisopenercar

Zo erg is het tegenwoordig namelijk. De tegenstanders proberen heus wel iets in te brengen, maar worden vroeg of laat kansloos gelaten kunnen dan niets anders dan hun lof uiten aan het adres van de Ajacieden. Hoelang is dat wel niet gebeurd?

Kortom, koester deze momenten. En bedenk er tegelijkertijd bij dat Ajax dit seizoen nog helemaal niets heeft. Er wordt toch echt het hele jaar scherpte gevraagd om uiteindelijk de statistieken weer een stukkie mooier te maken.

Zo ver is het nog niet. Nog lang niet. Maar we zien Ajax nu zelfs heel behoorlijk uit de startblokken schieten. Ja, we spotten tegen Heracles ook wat slordigheden. Misschien is dat juist zelfs wel fijn, zodat we erop kunnen wijzen dat er echt nog dingen beter moeten.

En vaak als Ajax eenmaal op gang komt, blijkt het echt niet meer te stuiten. Als dat ook in blok vier geldt, wordt het fundament onder hopelijk mooie dingen weer een stukkie steviger. Wat dat betreft is het fijn dat de selectie breder en breder wordt, want soms is het nodig een beroep te doen op anderen.

Kortom, het was weer goed toeven in de Johan Cruijff Arena. Kijk je mee naar het fotoverslag? De platen zijn van De Brouwer en Pro Shots.

Als je klaar bent met foto's kijken, vragen we nog een momentje van je tijd. De stembussen zijn weer geopend en wij willen graag een Ajacied van de Wedstrijd uitroepen. Daar hebben we echter jullie hulp bij nodig, want jullie bepalen. Stemmen doe je via deze link!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >