Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Mijn Club, Mijn Ideaal #4 – De bandieribouwer

We zien in de Johan Cruijff Arena geregeld prachtige spandoeken, vlaggen en bandieri’s voorbij komen. Als je je altijd al hebt afgevraagd hoe deze sfeerattributen tot stand komen, heeft bandieribouwer Daan daar wel een antwoord op. Wij zochten hem op voor de vierde aflevering van onze videoserie Mijn Club, Mijn Ideaal.

13 november 2019 - 10:02

Mijn Club, Mijn Ideaal is een serie videoportretten van markante Ajaxfans en hun supportersbeleving. In de vierde aflevering zien we bandieribouwer Daan de Regt aan het werk. Daan was vroeger gek van Vak410 en startte een initiatief ook op het nabijgelegen Vak422 meer sfeer te krijgen.

Daan spoort niet alleen de mensen op het vak aan om mee te zingen en te springen, maar zorgt ook voor meer sfeer door het tribunedeel van toffe bandieri’s te voorzien. De zogeheten vlaggen op stokjes worden gewoon in zijn huiskamer gemaakt met behulp van een wit doek, stiften en twee potten rood-zwartgekleurde verf.

Als supporter en bandieribouwer maakte Daan al veel mooie sfeermomenten mee. Zo kan hij nog steeds genieten van de tifo-actie op Vak410 tijdens de wedstrijd tegen Rapid Wien. In de video zien we hoe Daan te werk gaat tijdens het maken van zijn bandieri’s en vertelt hij wat over zijn stijl en eerder gemaakt werk.

We zijn nog steeds op zoek naar Ajacieden!
Ben jij ouder dan 13 jaar en vind je het leuk om iets over jezelf en jouw liefde voor je club te vertellen? Meld je dan hier aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >