Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Loop jij met Lucky of een speler het veld op bij Ajax - Willem II?

Ajax speelt de avond na pakjesavond thuis tegen Willem II. Voor die leuke wedstrijd in de Johan Cruijff Arena zoeken we mascottes. Zij lopen met onze Lucky en de spelers van Ajax mee het veld op. Lijkt jou dat wat? Doe dan snel mee met onze prijsvraag!

15 november 2019 - 10:29
mascottes-12003

Natuurlijk heb je veel zin in pakjesavond op donderdag 5 december, maar de avond erna kan ook een flink droomfeestje worden. Tenminste, als je meedoet aan onze prijsvraag en ook nog eens wint. 

Ajax speelt namelijk op vrijdag 6 december tegen Willem II. Die wedstrijd begint 20.15 uur en we zoeken jongens en meisjes die het leuk vinden om met de spelers en Lucky het veld op te lopen. 

We hebben plek voor zes leden (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) die zich vlak voor de wedstrijd met Lucky mogen verzamelen in de spelerstunnel. Dat is al heel tof, want daar mag bijna niemand komen. Als de muziek klinkt, dan loop je met één van je grote helden de trap op richting het veld... Ondertussen kom je op televisie... Pfoe, spannend!

Onder de Dribbelaartjes (4 t/m 5 jaar) verloten we ook één mascotteplek. Dat jongetje of meisje gaat met onze Lucky het veld op. Wil jij ook mascotte zijn? Geef dan het goede antwoord op de prijsvraag hieronder. Je kunt tot en met zondag 24 november meedoen. Daarna krijgen de winnende Ajaciedjes en het winnende Dribbelaartje een mailtje.

Als je wint, dan krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd, één voor jezelf en één voor je begeleider. Weet jij al wie je meeneemt naar Ajax? Ook krijg je een echt mascotte-diploma mee naar huis, dus maak maar vast een plekje vrij aan je slaapkamermuur. 

Prijsvraag: Welke aanvaller van Willem II speelde vorig seizoen nog voor Jong Ajax?

Nog geen lid, maar wil je wel meedoen? Geen zorgen! Sluit je snel aan via deze pagina. Binnen twee werkdagen ontvang je je lidnummer en kun je meedoen aan de prijsvraag.

[gravityform id="412" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >