Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ho, ho, ho! Win een Ajax Clinic in de kerstvakantie!

Heb je nog niks te doen tijdens de kerstvakantie? Mooi, dan nu misschien wel, want als lid van de Ajax Kids Club kun jij een Ajax Clinic winnen. Trainen als een echte Ajacied, wie wil dat nou niet? We mogen weer een plekje weggeven.

13 november 2019 - 10:45
ajax-camps-clinics-1200

Tijdens de Ajax Camps & Clinics maak je mee hoe het is als een echte Ajacied te trainen. Je leert dribbelen als David Neres en Hakim Ziyech. We mogen een clinic weggeven aan een Ajaciedje van 6 t/m 11 jaar.

Lijkt het je leuk om lekker te voetballen tijdens de vakantie? Doe dan mee aan onderstaande prijsvraag! Dat kan tot en met zondag 17 november. Wie weet zien we jou dan snel in het toffe Indoor Adidas miCoach Performance Centre op De Toekomst!

De winnaar krijgt van ons een telefoontje over data en tijden. Er zijn clinics op dinsdag 24 december, vrijdag 27 december, zaterdag 28 december en maandag 30 december.

Wat als je nou niet wint, maar toch graag meedoet aan een van de Ajax Clinics? Ook dan hebben we goed nieuws: leden van de Ajax Kids Club krijgen namelijk 10 procent korting! Nog geen lid? Sluit je dan snel aan.

Prijsvraag: Ajax speelt binnenkort uit tegen Lille. Thuis won Ajax, maar met hoeveel? En wie waren de doelpuntenmakers?

[gravityform id="407" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >