Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajax Kids Clubleden scoren erop los tijdens Ajax - FC Utrecht!

Een onwijs goed Ajax won zondag met 4-0 van FC Utrecht. Toch waren er nog veeeel meer doelpunten te zien in de Johan Cruijff Arena. Bekijk maar snel ons fotoverslag met de prijswinnende mascottes en Fun Gamers!

11 november 2019 - 10:35
fun-games-ajax-utrecht-1200

Wat was zondag een leuke dag! Het is tof om Ajax te zien winnen van Utrecht en zeker als je vier keer kunt juichen. Donny van de Beek maakte twee doelpunten en ook Dusan Tadic en Lisandro Martínez maakten een goal. Als je wilt stemmen op de Ajacied die jij het beste vond, dan kan dat hier!

Tijdens de wedstrijd stonden de mascottes van de Ajax Kids Club al op de tribune te zingen en te springen. Zij hadden meegedaan aan onze prijsvraag en scoorden een plekje als mascotte. Zij liepen met hun grote helden het veld op en zochten daarna een stoeltje op de tribune om de wedstrijd te bekijken.

Tijdens de rust was het tijd voor de Ajax Fun Games. Weer konden Ajax Kids Clubleden zich laten zien door zo veel mogelijk doelpunten te maken. En dat in het stadion van Ajax met zo veel mensen op de tribune die naar je kijken. Pfoe, dat is wel echt heel spannend. Ook de twee keepertjes lieten zich zien en hielden best veel ballen tegen.

Kijk maar snel naar de foto's hieronder. Ze zijn gemaakt door fotograaf De Brouwer.

Wil je ook meedoen aan evenementen en prijsvragen van de Ajax Kids Club? Sluit je dan snel aan.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >