Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajax Kids Clubleden beleven spannend avondje PEC Zwolle - Ajax!

Ajax begon vrijdagavond fantastisch in Zwolle. Al na twintig minuten stond het 0-3! Toch werd het nog spannend, want PEC Zwolle maakte ook een paar doelpunten. Gelukkig zagen onze mascottes Ajax toch met 2-4 winnen. Foto's!

04 november 2019 - 12:24
zwolle-1200

Het was alweer een hele poos geleden dat Ajax op vrijdagavond moest spelen. Voor onze prijswinnaartjes die naar Zwolle waren gekomen om mascotte te zijn maakte dat niks uit. Zij beleefden een spannend avondje!

Zij mochten namelijk in de spelerstunnel verzamelen om met de Ajaxspelers het veld op te lopen. En dat was best koud, want het was fris in Zwolle en er kwam flink wat miezerregen uit de lucht. Maar Ajax Kids Clubleden zijn stoere supportertjes en dus gingen ze er vol voor.

Nadat ze hun speler op het veld hadden gebracht, was het rennen geblazen naar een plekje op de tribune. En naar warme kleren! Op hun tribunestoeltje zagen ze Ajax heel snel drie keer scoren. Toch werd het nog even flink spannend, want PEC Zwolle ging plots ook doelpunten maken. Gelukkig maakte David Neres vlak voor tijd de 2-4.

En toen was het zeker: Ajax zou winnen. 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >