Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Word ballenjongen-/meisje of vaandeldrager bij Ajax - Heracles!

Ajax draait hartstikke lekker in de eredivisie. Het is fijn om naar de Johan Cruijff Arena te gaan en als lid van Ajax Jonge Schare kan het allemaal nog veel fijner. Voor het thuisduel met Heracles zijn we op zoek naar zowel ballenjongens en –meisjes, als vaandeldragers. Lees dus snel door!

13 november 2019 - 13:28
ballenjongens-vaandels-1200

Vorig jaar opende Ajax de competitie tegen Heracles. Toen werd het 1-1 en was er gelijk een beetje chagrijn. Het zou na dat gelijkspel echter snel beter worden, want wat een seizoen werd het! De titel werd behaald, de KNVB-beker ook en in Europa wervelde Ajax als een tornado.

Ajax en Heracles treffen elkaar op zaterdag 23 november in de Johan Cruijff Arena en er wordt om 19.45 afgetrapt. Als lid van Ajax Jonge Schare kun jij daar bij zijn. Heel dichtbij zelfs!

We zijn namelijk op zoek naar twee ballenjongens of –meisjes. Zodra de scheids het startsignaal geeft, sta jij al klaar om jouw momenten te kiezen. Jij gooit de spelers zo snel mogelijk een nieuwe bal toe als deze buiten de krijtlijnen is gerold of gestuiterd. Het spel kan dan lekker snel verder.

Verder zoeken we twee keer vier is acht vaandeldragers, voor de vaandels van Ajax en Heracles. Als de spelers het veld opkomen voor de wedstrijd, tonen onze vaandeldragers de clublogo’s van beide ploegen.

Als je wilt winnen maar het maakt je niet uit of je vaandeldrager of ballenjongen/-meisje wordt, laat dit dan weten in het formulier hieronder. Dan maak je meer kans op een plekje!

Alles bij elkaar opgeteld zoeken we tien winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot en met maandag 18 november 14.00 uur. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Prijsvraag: Vorig seizoen werd het dus 1-1 tussen Ajax en Heracles in de Arena. Wie was verantwoordelijk voor de enige Ajaxtreffer?

Ben je nog geen lid, maar wil je eigenlijk wel kans maken op onze prijzen? Sluit je dan snel aan bij Ajax Jonge Schare! Dan kun je al snel meedoen aan de eerstvolgende prijsvraag. Ook krijg je tien keer per seizoen het magazine Ajax Life thuisgestuurd.

[gravityform id="408" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >