Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Wormuth blijkt fan van Ajax en hoopt op winst tegen Lille

Heracles-trainer Frank Wormuth had complimenten over voor zijn manschappen na de 4-1-nederlaag tegen Ajax. De opponent was uiteindelijk veel te sterk, zag de Duitser, die hoopt op Ajaxsucces in de Champions League.

24 november 2019 - 11:14
wormuth-1200
Mooie kerel, die Wormuth! © Pro Shots

De ploeg van Wormuth zette Andre Onana voor rust nog een aantal keer flink aan het werk, toen de thuisploeg een aantal keer onzorgvuldig was in de passing. Echt profiteren van de onzuiverheden aan Ajaxzijde lukte niet, maar het beviel de Duitser wel wat hij bij vlagen zag. Daarin werd hij gesteund door Erik ten Hag, die stelde dat de Heraclieden 'moedig speelden'.

Er waren momenten dat Wortmuth dacht dat er iets viel te halen, maar uiteindelijk bleek Ajax veel te sterk, al kreeg het krachtsverschil pas na rust echt goed vorm. Daar deed de realistische Wormuth dan ook niet moeilijk over, tijdens de persbabbel. 

“Deze persconferentie is voor mij eenvoudig. Ajax is een klasse beter. Twee klassen zelfs. De ploeg heeft betere spelers, het betere combinatiespel en won dik verdiend. Toch kregen we voor rust nog een aantal kansen.”

Na rust was er echter geen houden meer aan, al benoemde Wormuth nog een in zijn ogen positief punt. “We hebben tenminste gescoord in de Johan Cruijff Arena. Dat was alleen sc Heerenveen nog gelukt.”

Toen bleek dat er verder geen vragen waren sloot de oefenmeester af met de volgende woorden: “Ik ben fan van Ajax en hoop dat ze woensdag van Lille winnen. Dank je wel.”

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >