Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Zo beleeft het uitvak de kanonskogel van Ziyech!

We zitten nog steeds onze vingers af te likken van alle mooie dingen die Ajacieden in Valencia hebben gedaan. De supporters veroverden de stad en de spelers veroverden Mestalla en het was prachtig om te zien. De kanonskogel van Hakim Ziyech blijft ons nog wel een tijdje bij.

04 oktober 2019 - 10:18

We hebben al veel verschillende standpunten van het doelpunt van Ziyech gezien en als je zo'n filmpje aanklikt, kun je niets anders doen dan gewoon nog een keer kijken. En nogmaals. Net zo lang tot je denkt: ik zit eigenlijk veel te lang te kijken.

Nou, we hebben een extra filmpje om van de likkebaarden. Ventos was natuurlijk ook van de partij in Valencia en zijn camera draaide terwijl Ziyech de bal achter Jasper Cillessen krulde. We zien de bal weer heerlijk in de bovenhoek zwabberen, maar nu met een extraatje.

Het toetje is namelijk een feestend uitvak! En er is niets mooiers dan Ajacieden die ergens op een tribune in den vreemde uit hun dak gaan. We kunnen de laatste tijd sowieso vaak juichen als we weg zijn van huis, maar Valencia-uit was wel zo'n beetje het toppunt van heerlijkheid!

De video is zoals gezegd van Ventos en als je zijn YouTube-kanaal checkt, kun je nog veel meer moois zien. Het filmpje rondom de 0-3 van Donny van de Beek geldt ook als een absolute aanrader. Waarom? Dat merk je vanzelf als je kijkt, maar zet wel je geluid aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >