Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Word jij mascotte bij Ajax - Heracles?

Heb jij zaterdagavond 23 november al iets te doen? Ajax wel, want de kampioen van Nederland voetbalt dan in de Johan Cruijff Arena tegen Heracles. De aftrap is om 19.45 uur en deze leuke wedstrijd wordt niet gespeeld zonder mascottes van de Ajax Kids Club. Mag jij laat opblijven? Doe dan mee aan onze prijsvraag!

30 oktober 2019 - 11:04
mascotte-ajax-heracles-1200

Gelukkig hoef je pas maandag weer naar school en is de kans groot dat je zondag kunt uitslapen. We gokken op mooie dromen, want hoe vaak krijg je de kans het veld op te lopen met voetballers als Daley Blind of Andre Onana…?

We hebben plek voor zes leden (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) die zich vlak voor de wedstrijd met Lucky mogen verzamelen in de spelerstunnel. Dat is al heel tof, want daar mag bijna niemand komen.

Onder de Dribbelaartjes (4 t/m 5 jaar) verloten we ook één mascotteplek. Dat jongetje of meisje gaat met onze Lucky het veld op. Wil jij ook mascotte zijn? Geef dan het goede antwoord op de prijsvraag hieronder. Je kunt tot en met zondag 10 november meedoen. Daarna krijgen de winnende Ajaciedjes en het winnende Dribbelaartje een mailtje.

Oh, enne, als je wint, dan krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd, één voor jezelf en één voor je begeleider. Weet jij al wie je meeneemt? Wat je sowieso meeneemt naar huis is een echt mascotte-diploma! 

Prijsvraag: Vorig seizoen speelde Ajax met 1-1 gelijk, thuis tegen Heracles. Wie stond er toen bij Ajax in de spits?

Nog geen lid, maar wil je wel meedoen? Geen zorgen! Sluit je snel aan via deze pagina. Binnen twee werkdagen ontvang je je lidnummer en kun je meedoen aan de prijsvraag.

[gravityform id="400" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >