Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Word ballenjongen of -meisje bij Youth League-wedstrijd tegen Chelsea!

Ajax speelt woensdag 23 oktober in de Champions League tegen Chelsea. Diezelfde dag komen de Onder 19-teams ook in actie op sportpark De Toekomst. Om 14.00 uur om precies te zijn. Voor deze wedstrijd in de Youth League zijn we op zoek naar ballenjongens of -meisjes!

04 oktober 2019 - 13:39
ballenmeisje-youth-league-1200

De Youth League noemen wij hier ook wel eens de ‘baby Champions League’. Het is tof om deze wedstrijden te bezoeken, want je ziet de grootste talenten van de jeugdopleiding aan het werk. Denk aan Naci Ünüvar, Sontje Hansen of Kenneth Taylor. Als lid van Ajax Jonge Schare kun je een plekje langs de kant verdienen als ballenjongen of -meisje. 

Ook ontvang je als winnaar twee kaarten voor deze toffe jeugdwedstrijd, zodat je nog wat extra mensen blij kunt maken. Je mag zelf bepalen wie je trakteert op een bezoekje aan Ajax! 

Doe wel alleen mee als je ook echt zeker weet dat je erbij kunt zijn! Check dus echt even goed of je niet wat anders hebt die dag. Gelukkig hebben veel leden van Ajax Jonge Schare dan vakantie.

Even samenvatten: we zoeken dus acht winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot en met woensdag 9 oktober. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Prijsvraag: Welke Ajaxspeler van Onder 19 scoorde met een omhaal uit in Valencia?

Wil jij ook meedoen aan evenementen en prijsvragen van Ajax Jonge Schare én het nieuwe magazine Ajax Life ontvangen? Sluit je dan snel aan!

[gravityform id="384" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >