Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Voorspel de topscorer van Ajax en win een thuisshirt!

Ajax heeft heel wat spelers die een doelpunt kunnen maken. Kun jij voorspellen wie aan het einde van het seizoen de meeste doelpunten heeft gemaakt? Een goede (en grappige) voorspeller kan zomaar een thuisshirt van Ajax winnen!

09 oktober 2019 - 09:57
win-thuisshirt-met-voorspelling-1200

Erik ten Hag heeft natuurlijk heel wat goede doelpuntenmakers in zijn ploeg. Denk maar aan Klaas Jan Huntelaar, Dusan Tadic, Quincy Promes en David Neres. Maar ook Donny van de Beek kan scoren en de dappere Nico Tagliafico kopt ook best vaak raak! En zo zijn er nog wel meer!

Wij zijn dus erg benieuwd naar jouw voorspelling... Welke speler van Ajax heeft aan het einde van het seizoen de meeste doelpunten gemaakt? We tellen de goals in de eredivisie, in de KNVB-beker én in Europa bij elkaar op. Verstuur jouw voorspelling voor maandag 21 oktober via onderstaand formulier.

De leukste reacties komen in het Ajax Kids Clubblad
In de volgende Ajaciedjes maken we bekend hoe de Ajax Kids Clubleden over deze vraag denken, dus vertel ook vooral waarom jij denkt dat de speler voor wie jij kiest zo vaak gaat scoren! De leukste en grappigste reacties nemen we mee in het Ajax Kids Clubblad! Deze valt vanaf vrijdag 22 november bij leden vanaf 6 jaar op de deurmat.

Aan het einde van het seizoen weten we welke speler het vaakst heeft gescoord. Daarna verloten we een thuisshirt van Ajax onder één van de goede (en grappigste) voorspellers! 

[gravityform id="387" title="false" description="false" ajax="true"]

 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >