Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Vonkje van Tadic zet uitvak in 'Wolluk' eventjes on fire!

Het was een schrale avond in Waalwijk en des te fijner blijkt achteraf de opbrengst! Niet alleen won Ajax met grote moeite van RKC, ook gaat het nu solo aan kop van de eredivisie. Daarmee tovert de 1-2-winst alsnog een behoorlijke glimlach op ons gezicht, ook al moest het van ver komen.

20 oktober 2019 - 12:30

De trip naar het Mandemakers Stadion werd met de minuut een zwaardere opgave voor het uitvak. Nee, van enige verwennerij was geen sprake. Dat geeft verder ook niet, zulke wedstrijden zitten er tussen tijdens een lang en zwaar seizoen. Het is vooral zaak om geen averij op te lopen.

De Ajacieden bleven gevrijwaard van schade en hoe langer het klokje zaterdag tikte hoe mooier de avond werd. Het resultaat kun je nu aanschouwen op Teletekst. Al hoeven we ook heus niet direct de polonaise in te zetten, want de weg is nog lang. En het zal beter moeten.

Hoe dan ook, er werd twee keer gescoord en ook twee keer gejuicht. Het eerste doelpunt viel vlak na rust, uit een voorzet van Sergiño Dest richting Dusan Tadic bij de tweede paal. Hoe vaker je de goal terugziet, des te minder snap je ervan dat de bal over de lijn rolt. Maar goed, als we maar kunnen juichen!

En dat konden we! Dankzij de draaiende camera van Ventos kunnen we nog eens herbeleven hoe Ajax op bezoek bij RKC de score opende. En precies dat is wat we vandaag doen, in de gelukkige wetenschap dat Ajax niet letterlijk maar wel figuurlijk los is. Fijne zondag!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >