Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Vaandeldragers, ballenjongens en -meisjes gezocht voor Ajax - FC Utrecht!

Ajax speelt zondag 10 november thuis tegen FC Utrecht. Voor die wedstrijd, die al om 12.15 uur begint, zoeken we nog vaandeldragers, ballenjongens en -meisjes!

30 oktober 2019 - 09:23
ballenjongen-utrecht-1200

We zoeken weer vaandeldragers voor de thuiswedstrijd tegen de Domstedelingen. Acht stuks om precies te zijn. Vier voor de vaandels van Ajax en vier voor die van Utrecht. Als de spelers het veld opkomen voor de aftrap, dan tonen onze vaandeldragers de clublogo’s van beide ploegen. 

Ben je liever ballenjongen of -meisje bij Ajax? Dat treft, want die zoeken we ook! Als het je lukt een plekje langs de lijn te bemachtigen in de Johan Cruijff Arena, dan heb je een belangrijke taak. Als de bal buiten de lijnen is getrapt of gekopt, dan is het aan jou te zorgen dat het spel snel doorkan, door een speler snel een nieuwe bal toe te gooien.

Als je wilt winnen maar het maakt je niet uit of je vaandeldrager of ballenjongen/-meisje wordt, laat dit dan weten in het formulier hieronder. Dan maak je natuurlijk iets meer kans op een plekje! Oh, en als je klaar bent, dan ga je lekker op de tribune zitten om de wedstrijd te bekijken, want je krijgt ook een setje kaarten. Je bepaalt zelf wie je trakteert op een bezoekje aan Ajax!

Samengevat zoeken we dus tien blije Ajacieden die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot en met zondag 3 november. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Prijsvraag: Noem twee ex-Ajacieden die bij FC Utrecht onder contract staan?

Wil jij ook meedoen aan evenementen en prijsvragen van Ajax Jonge Schare én het nieuwe magazine Ajax Life ontvangen? Sluit je dan snel aan!

[gravityform id="399" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >