Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Schrijf je in voor het Ajax Jonge Schare Fifa-toernooi! (VOL!)

Het is weer tijd voor een Fifa-toernooi voor leden van Ajax Jonge Schare! We organiseren het toernooi zondag 20 oktober op sportpark De Toekomst in de grote MiCoach-hal. Speel jij iedereen onder tafel? Meld je dan snel aan!

01 oktober 2019 - 13:31

Bij het Fifa-toernooi gaan Jonge Schare-leden de strijd aan met elkaar. Het toffe evenement op het trainingscomplex van Ajax begint 9.30 uur en de finale wordt rond 15.00 uur gespeeld.

Tegen die tijd zijn er al veel mooie aanvallen, trucjes en combinaties uit de PlayStation-controllers geperst. Spektakel gegarandeerd, check het filmpje hierboven maar eens. 

Nieuw tijdens ons evenement zijn de 'echte' Fifa-skillgames, die je misschien wel kent van de filmpjes van Ajax, waarin de spelers van de A-selectie hun skills laten zien met de bal. Hoe trap jij een bal door een tractorband? Hoe staat het met jouw vrije trap...?

We zijn ook nog druk met het regelen van Ajacieden die normaal op het veld actief zijn. Of zij ook komen, weten we pas op het laatste moment. Bij eerdere edities waren Matthijs de Ligt, Bruno Varela, Justin Kluivert, Hassane Bandé en Donny van de Beek van de partij.

Er is plek voor 128 deelnemers, leden van Ajax Jonge Schare mogen één introducé meenemen. De introducé moet ook 12 t/m 17 jaar zijn en doet dan ook écht mee aan het toernooi.

  • Het Fifa-toernooi is vol, de reservelijst ook.

 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >