Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

De 4-0 in de klassieker bekeken door de ogen van een Ajacied!

De uitslag knaagt misschien een beetje, maar ook dat hoort tegenwoordig bij de klassieker. Puur en alleen winst is niet genoeg meer. We willen Ajax graag Feyenoord zien vernederen. Dat gebeurde ook, maar 4-0 is en blijft schappelijk. Toch was de beleving op en rond de tribunes weer prachtig.

28 oktober 2019 - 13:29

Het gaat veel te ver om te stellen dat we nog dronken zijn van geluk en dat Ajacieden rond de koffiemachine steeds de polonaise lopen. Het is te 'gewoon' geworden om de klassieker te winnen, al helemaal in de eigen Johan Cruijff Arena.

Gelukkig werd de klassieker op deze zogenaamde superzondag voorzien van een extra sportieve impuls. Die impuls werd geïnjecteerd vanuit Eindhoven. Of kunnen we beter zeggen Alkmaar? Linksom of rechtsom, misschien dat we daardoor blijer zijn met 4-0 dan op een andere dag.

Het was desondanks allemaal weer een prima dagje, hoor. Zoals zo vaak als de klassieker wordt gespeeld. De maandag staat ouderwets in het teken van nagenieten, leedvermaak en een toefje medelijden, want wat was Feyenoord slecht... En de verhoudingen eens te meer duidelijk!

Al dat fijns is samengevat door @pi_alfa, die verspreid over de dag flink wat beelden heeft gemaakt met een draaiende camera. Dit levert een video op van acht minuten en tijdens een flinke portie film staan Ajacieden met hun armen in de lucht om in totaal een kwartet treffers te begroeten.

Als deze video naar meer smaakt, check dan ook vooral het YouTube-kanaal van @pi_alfa voor meer sfeerbeeld!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >