Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ballenjongens en -meisjes gezocht voor Jong Ajax - FC Den Bosch!

We zoeken voor de thuiswedstrijd van Jong Ajax tegen FC Den Bosch vier ballenjongens en -meisjes. Ben jij lid van Ajax Jonge Schare en wil je een plekje langs de lijn winnen? Let dan nu op!

18 oktober 2019 - 13:40
ballenjongen-1200

Jong Ajax speelt vrijdag 8 november (aftrap 20.00 uur) op De Toekomst tegen FC Den Bosch. Als lid van Ajax Jonge Schare kun je ballenjongen of -meisje worden bij deze wedstrijd. 

Dat is best een belangrijke rol, want jij zorgt dat de spelers op het veld weer snel een bal hebben als deze buiten de lijnen is getrapt of gekopt. Terwijl er gevoetbald wordt, kun jij heus ook genieten van het spelletje.

Maar er is meer: je krijgt ook een setje kaarten voor de wedstrijd, dus je kunt nog twee vrienden blij maken ook. Prima geregeld, toch?

We zoeken vier winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot en met donderdag 24 oktober. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Prijsvraag: Uit welk land komt aanvaller Nicolas Kühn?

Ook meedoen aan prijsvragen van Ajax Jonge Schare? Sluit je dan snel aan!

[gravityform id="394" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >