Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajacieden tonen skills tijdens Ajax Jonge Schare FIFA-toernooi!

Ajax ontsnapte bij RKC Waalwijk (1-2) en gelukkig waren 120 leden van Ajax Jonge Schare een dag later op sportpark De Toekomst veel vaker trefzeker. Daar vond het jaarlijkse Ajax Jonge Schare FIFA-toernooi plaats en natuurlijk maakten we een tof fotoverslag!

21 oktober 2019 - 12:37
FIFA-1200-toernooi

Ons FIFA-toernooi is inmiddels een begrip, maar dit keer was de opzet toch even anders. Er werd natuurlijk gevoetbald op de PlayStation, maar ook in het echie! De FIFA-skillgames uit het populaire voetbalspel waren uitgestald en dus werd er heel wat gevraagd van de deelnemers.

Dat was wel lachen, want misschien ben je wel heel goed in het spel FIFA20, maar heb je ruzie met een echte bal. Of andersom natuurlijk, dat kan ook. Het leverde in elk geval een hoop plezier op en het was ook leuk om de controller af en toe neer te leggen om even lekker tegen een bal te kunnen trappen.

Er konden punten verdiend worden met de skill-games en de spelletjes FIFA op de PlayStation. Hoe meer punten, hoe groter de kans op een toffe prijs. Deze prijzen werden uitgereikt door drie speler van Ajax: Jonge Schare ambassadeur Carel Eiting, Noa Lang en Jurgen Ekkelenkamp. Zij trapten natuurlijk ook nog even een balletje mee.

De prijzen logen er niet om... Een toffe Ajax voetbaltas, een gesigneerd Ajaxshirt, kaartjes voor de klassieker en de absolute hoofdprijs: kaartjes voor Ajax - Chelsea.

Check hieronder snel de door Pro Shots gemaakte plaatjes.

Wil je ook meedoen aan evenementen of prijsvragen van Ajax Jonge Schare? Sluit je dan snel aan. Je ontvangt dan ook het magazine Ajax Life.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >