Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Schrijf je in voor het Ajax Jonge Schare Zaalvoetbaltoernooi!

Toffe dingen! Speciaal voor onze leden van Ajax Jonge Schare organiseren we een zaalvoetbaltoernooi op zondag 29 december. Wint jouw team de schaal?

29 oktober 2019 - 11:08

We organiseren net als vorig seizoen een zaalvoetbaltoernooi voor onze leden van Ajax Jonge Schare.

In totaal kunnen 160 leden zich inschrijven voor dit toffe evenement. En dat het tof is, dat kun je zien in het filmpje hierboven. Aangezien je lid bent van Supportersvereniging Ajax is meedoen helemaal gratis!

Even wat praktische info: het toernooi vindt dus plaats op zondag 29 december. Het evenement begint om 10.15 uur. We verwachten dat de finales rond 15.15 zijn gespeeld. De wedstrijden worden gespeeld in het zalencomplex op Borchland (achter sportpark De Toekomst). Een week voor het evenement krijg je van ons een uitgebreide e-mail met alle info.

Wil je iemand meenemen? Dat kan! Elk lid mag een introducé meenemen in dezelfde leeftijdscategorie (12 t/m 17 jaar). Je bent dus nooit alleen, maar dat ben je sowieso niet met allemaal Ajaxsupporters om je heen!

Oh, enne, toeschouwers zijn van harte welkom! Zorg dus dat de tribunes lekker vol zitten! Alle beetjes helpen om jouw team naar de kampioensschaal te stuwen.

Als het evenement is volgeboekt, dan plaatsen we hieronder een formulier waarmee je je kunt opgeven voor de reservelijst. Bij afmeldingen gaan we leden op die lijst bellen.

Wil je ook meedoen? Word dan snel lid van Ajax Jonge Schare!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >