Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Word jij ballenjongen of vaandeldrager bij kwartfinale beker?

We zoeken weer vaandeldragers en ballenjongens/-meisjes, want er komt een lekker avondje bekervoetbal aan. Een kwartfinale zelfs! Check snel onze prijsvraag.

14 januari 2019 - 11:01
beker-ballenjongens-1200

Ajax speelt in de kwartfinale van het KNVB-bekertoernooi tegen sc Heerenveen. De wedstrijd wordt gespeeld op donderdag 24 januari en begint om 20.45 uur.

Als lid van Ajax Jonge Schare kun je dit bekeravondje op een bijzondere manier meemaken. Op een heel bijzondere manier zelfs! 

We zoeken namelijk twee ballenjongens of -meisjes. Zodra de scheids het startsignaal geeft, sta jij al klaar om in actie te komen. Jouw taak? De spelers zo snel mogelijk een nieuwe bal toegooien, als deze buiten de lijnen is getrapt of gekopt. Dat moet lukken toch?

Daarnaast zoeken acht vaandeldragers, voor de vaandels van Ajax en de ploeg uit Friesland. Als de spelers het veld opkomen voor de wedstrijd, tonen onze vaandeldragers de clublogo’s van beide clubs. Daarna ga je lekker naar de tribune om de wedstrijd te bekijken en om Ajax te steunen richting de halve finale! Als vaandeldrager krijg je namelijk ook twee kaartjes voor de wedstrijd.

Als je wilt winnen en het maakt je niet uit of je vaandeldrager of ballenjongen/-meisje wordt, laat dit dan weten in het formulier hieronder. Dan maak je meer kans op een plekje!

Alles bij elkaar opgeteld zoeken we tien winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot en met donderdag 17 januari, 14.00 uur. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Ben je nog geen lid, maar wil je eigenlijk wel kans maken op onze prijzen? Sluit je dan snel aan bij Ajax Jonge Schare! Dan kun je al snel meedoen aan de eerstvolgende prijsvraag.

Prijsvraag: hoeveel wedstrijden speelde Hakim Ziyech in de eredivisie voor sc Heerenveen?

[gravityform id="201" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >