Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Uitleg: zo koop je je kaartje voor Ajax - Real Madrid

De Champions League wedstrijd tegen Real Madrid raakt stijf uitverkocht. Haast is geboden als leden van SV Ajax donderdag mogen kopen. De ticketshop van Ajax is onlangs vernieuwd en daarom maakten wij een uitlegvideo voor jullie.

15 januari 2019 - 10:02

Seizoenkaarthouders konden maandag al kopen. Wie lid is van de Supportersvereniging Ajax mag donderdag om 10.00 uur een kaartje kopen. Zoals we al lieten doorschemeren, is de belangstelling onwijs groot.

Het wordt sowieso een enorme loterij, zo eerlijk moeten we gewoon zijn. Iedereen wil Ajax aanmoedigen tijdens de mooiste Europese wedstrijden. Dat is fijn, al zorgt het ook voor meer vraag dan aanbod.

Er is donderdag om 10.00 uur dus grote haast geboden om je kaartje veilig te stellen. Het kan nogal een geklik zijn binnen het vernieuwde kaartverkoopplatform en je moet wel op de goede knoppen klikken, zeker als iedereen tegelijk een kaartje wil kopen.

Bekijk daarom bovenstaande video!

Stap voor stap leggen wij uit hoe je er het snelst voor kunt zorgen dat jij een stoeltje verovert voor de thuiswedstrijd tegen Real Madrid. Je kunt een kaartje per geldige barcode kopen.

Video bekeken of kun je de digitale route wel al dromen? Mooi, dan ben je er helemaal klaar voor. Veel succes donderdag en zorg dat je om 10.00 uur klaar zit!

Tip: log alvast eens in met jouw gegevens in de ticketshop en controleer of jij een geldige barcode hebt staan in jouw account. Zie je geen barcode staan, neem dan gelijk contact op met Ajax Fancare via Twitter of bel 0900-232 25 29.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >