Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Sfeervolle Toekomst steunt Ajax in aanloop naar Klassieker

Ajax heeft zaterdagochtend op een druk en sfeervol sportpark de Toekomst de laatste training in aanloop naar de Klassieker afgewerkt. De aanwezige supporters zongen de spelers nog één keer toe voor de belangrijke wedstrijd tegen Feyenoord.

26 januari 2019 - 15:32
training-before-010_5

Er werd volop gehoor gegeven aan de oproep om naar de laatste training te komen. De hoofdtribune zat aardig vol en de lange zijde aan de overkant was zelfs helemaal gevuld. De training begon rond 10.30 uur en de supporters waren welkom om het eerste deel van de oefensessie bij te wonen. Het tweede deel van de training werd achter gesloten deuren afgewerkt.

De ploeg van Erik ten Hag kreeg alvast een zetje in de rug voor de belangrijke wedstrijd tegen Feyenoord. Op de tribunes rondom het hoofdveld werd maar weer even aangetoond hoe belangrijk de Klassieker en alles er omheen wel niet is. Er werd fanatiek gezongen en gesprongen, wat voor een lekkere sfeer zorgde.

Hopelijk levert de laatste training naast toffe beelden ook het gewenste resultaat op. De aftrap van Feyenoord – Ajax staat zondag gepland voor 14.30 uur.

De Brouwer was zaterdagochtend ook aanwezig en schoot wat fraaie plaatjes!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >