Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Scoor bij Ajax - NAC en geef spelers het goede voorbeeld!

Laat jij de spelers van Ajax zien hoe je moet scoren in de Johan Cruijff Arena? Mooi! Wij zoeken twaalf Ajax Kids Clubleden die zondag 17 februari in de rust van Ajax - NAC doelpunten willen maken. We zoeken ook twee keepers.

28 januari 2019 - 09:43
fungames-12001

Na de dikke nederlaag tegen Feyenoord ben je misschien een beetje verdrietig. Dat snappen we heel goed, maar we moeten door. De spelers, maar jullie ook. Misschien hebben we daarom iets tofs voor je.

Als lid van de Ajax Kids Club kun je de spelers misschien het goede voorbeeld kunnen geven door veel doelpunten te maken in de rust bij Ajax - NAC. Scoren in de Johan Cruijff Arena, wie wil dat nou niet? Of ballen tegenhouden, dat is ook best belangrijk bij de Fun Games.

We zoeken daarom twee kinderen die het gaaf vinden op de plek van Andre Onana te staan. Als doelman dus! Verder hebben we tien plekken voor jongens en meisjes die het stoer vinden om een doelpunt te maken. Of dat te proberen. Op het heilige gras van het Ajaxstadion! Meestal doe je ook nog een mooi ererondje langs de tribunes van de Arena, samen met Lucky.

In het formulier kun je aangeven of je wilt keepen of voetballen.

Om kans te maken op deze prijs moet je een goed antwoord geven op de vraag hieronder. Via Google kom je vast wel achter het antwoord.

Ajaciedjes (6 t/m 11 jaar) kunnen tot en met zondag 3 februari meedoen. Daarna krijgen de winnaars een mailtje. Als je wint krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd.

Nog geen lid, maar wil je wel meedoen? Geen paniek! Meld je snel aan via deze pagina! Binnen twee werkdagen ontvang je je lidnummer en kun je meedoen aan de prijsvraag. 

Prijsvraag: Welke speler van Ajax maakte ooit het eerste doelpunt in de Johan Cruijff Arena? Het was ook tegen NAC.

[gravityform id="209" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >