Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Met welk elftal haalde Ajax in 2013/2014 de halve finale?

Ajax treft donderdag wederom sc Heerenveen, maar dit keer in de kwartfinale van de KNVB-beker. De laatste keer dat Ajax een kwartfinale speelde in het vaderlandse bekertoernooi was in 2013/2014. Weet jij nog wie er toen speelden?

23 januari 2019 - 11:18
quiz-beker-1200

Dat bewuste seizoen haalde Ajax ook de finale tegen PEC Zwolle, maar daar gaan we het maar even niet over hebben. De kwartfinale van dat seizoen werd gespeeld in de Johan Cruijff Arena en de tegenstander was Feyenoord. De Rotterdammers werden met een 3-1-nederlaag terug naar De Kuip gestuurd.

Als opwarmertje richting donderdag (en dus ook een beetje richting zondag) hebben we een mini-quiz voor je klaargezet. Lukt het jou om binnen vijf minuten de hele startopstelling van destijds in te kloppen en weet je ook nog welke invallers er binnen de lijnen kwamen en wie de bank warm hielden?

Als je alles goed invult, dan zie je ook vanzelf welke drie Ajacieden tot scoren kwamen in de bekerklassieker van toen.

Succes!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >