Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ga jij als mascotte met ons mee naar Heracles - Ajax?

Met Matthijs de Ligt het veld op lopen? Of met Andre Onana, Noussair Mazroui, Frenkie de Jong of Kasper Dolberg...? Doe snel mee met onze nieuwe prijsvraag en wie weet ben jij zo'n bofkont!

21 januari 2019 - 09:22
mascottes-heracles-uit-1200

Met de spelers van Ajax het veld op lopen is voor veel supportertjes een grote wens. Wie weet komt die droom voor jou zaterdagavond 9 februari uit. Dan speelt Ajax om 18.30 uur tegen Heracles Almelo!

Misschien ben jij wel van de partij, want we gaan nooit zonder onze mascottes op pad! Misschien kun jij de spelers als mascotte nog even succes wensen. Aan het begin van dit seizoen speelde Ajax met 1-1 gelijk tegen Heracles en dat moet natuurlijk niet nog een keer gebeuren.

We zoeken elf leden van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) die er heel graag bij willen zijn in het Polman Stadion. Zie jij dit alles zitten? Dan moet je eerst nog even de prijsvraag hieronder beantwoorden. Als je het goed hebt, loop jij misschien wel aan de hand van je grootste idool het veld op. Cool toch?

Meedoen kan tot en met zondag 27 januari. De winnaars krijgen een mailtje.

Ben je nog geen lid, maar wil je wel meedoen aan een volgende prijsvraag? Sluit je dan snel aan bij de Ajax Kids Club! Binnen twee werkdagen ontvang je een lidnummer. Een halfjaarlidmaatschap kost nu slechts 7,50 euro.

Prijsvraag: Ajax speelde eerder dit seizoen met 1-1 gelijk tegen Heracles. Wie stond er toen bij Ajax in de spits en waar speelt hij nu?

[gravityform id="207" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >