Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajax laat de bliksem niet voor een tweede keer inslaan

Het bestaat niet dat Ajax het twee keer laat liggen tegen sc Heerenveen. Dat bleek gelukkig ook in de praktijk (3-1), al leek er eventjes opnieuw een inhaalrace op gang te komen. De verloren punten krijgt Ajax er niet mee terug, maar het is wel halvefinalist.

25 januari 2019 - 02:48
ajaheebekeropenercar

Bekerglorie is ook alweer een serieuze tijd geleden, maar als je echt had moeten kiezen, had je natuurlijk het liefst bovenaan gestaan. Gelukkig heeft de ploeg in de eredivisie nog steeds alles in eigen hand, terwijl je in het KNVB-bekertoernooi geen herkansing krijgt.

Je kunt niet echt spreken van revanche, behalve misschien van Ajax op zichzelf. Het spel deed in ieder geval alweer een stukkie meer denken aan partijen van voor de winterstop. Geintjes zoals zondag zien we liever niet meer. Bovendien staat de klassieker voor de deur.

Die klassieker wierp alvast zijn schaduw vooruit. Misschien dat er daarom zo weinig te beleven viel tijdens de tweede helft. Wordt er zondag gewonnen, dan nemen we dat uiteraard voor lief. Anders moeten we eventjes serieus praten.

Hoe dan ook, het was een leuk bekeravondje. Check de foto’s van Pro Shots en de Brouwer maar!

Als je klaar bent met foto’s kijken, nodigen we jullie uit om te stemmen op de Ajacied van de Wedstrijd! We hebben met Onana, Magallan, Mazraoui en Van de Beek genoeg kandidaten. Stemmen kan op onze speciale pagina. Die vind je hier!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >