Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV Tip: volg Ajax vannacht live tegen Flamengo

Ajax nadert het slot van zijn trainingskamp in Orlando. Na alle trainingen en bezoekjes aan Universal Studios gaat er vannacht gevoetbald worden. Check hieronder hoe je Ajax - Flamengo kunt volgen.

10 januari 2019 - 10:59

Tijdens de Florida Cup neemt Ajax het op tegen twee Braziliaanse opponenten. De ploeg speelt in de nacht van donderdag 10 op vrijdag 11 januari (1.00 Nederlandse tijd) tegen Flamengo.

We kunnen ons goed voorstellen dat je dan lekker op één oor ligt, maar als je hard toe bent aan je portie live Ajaxvoetbal, dan zijn er opties om het duel live te volgen.

De wedstrijd wordt live uitgezonden op het open kanaal van Ziggo (kanaal 14). De uitzending start vijf minuten voor de aftrap. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om het duel op je televisie te kijken, dan is er nog een tweede optie.

Je kunt de wedstrijd ook streamen via Ziggo pay per view. Je koopt dan een losse wedstrijd en kunt deze streamen vanaf je tablet of smartphone naar je televisie. De wedstrijd tegen Flamengo kost 3,99 euro.

Sao Paulo, de vorige werkgever van David Neres, is een dag later op zaterdag 12 januari de sparringpartner. Deze wedstrijd wordt om 19.00 uur Nederlandse tijd afgetrapt en daarvoor geldt hetzelfde principe. Het Duitse Eintracht Frankfurt is overigens de vierde deelnemer aan het toernooi.

Ajax speelt zijn beide wedstrijden in het Orlando City Stadium. Een overwinning is goed voor drie punten. Eindigt het duel in een gelijkspel, dan krijgen beide teams een punt en worden er strafschoppen genomen. Als je die reeks wint, dan ontvang je nog een extra punt.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >