Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Word jij mascotte bij Ajax - AZ...?

Altijd al eens met een speler het veld op willen lopen? Doe mee met onze prijsvraag en wie weet maak jij zoiets gaafs mee tijdens Ajax - AZ op zondag 7 oktober!

17 september 2018 - 09:23
ajaaz-mascottes-1200

Het duel tegen de ploeg uit Alkmaar begint die zondag al om 16.45 uur. Wedstrijden tussen de Noord-Hollandse buren Ajax en AZ zijn altijd ontzettend tof, dus het zou gaaf zijn als het je lukt om hierbij te zijn.

Want kijk, als mascotte kun je de spelers misschien nog even snel aanmoedigen! Even snel geluk wensen en dan hup, samen het veld op.

We hebben weer plek voor zes leden (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) van de Ajax Kids Club die als mascotte met een Ajaxspeler het veld op gaan. Onder de Dribbelaartjes (4 t/m 5 jaar) verloten we één mascotteplek. Die winnaar gaat met Lucky het veld op. 

Wil jij ook mascotte zijn? Geef dan het goede antwoord op de prijsvraag hieronder. Je kunt tot en met zondag 23 september meedoen. Daarna krijgen de winnaars een mailtje. Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd, één voor jezelf en één voor je begeleider.

Nog geen lid, maar wil je wel meedoen? Geen paniek! Sluit je snel aan via deze pagina. Binnen twee werkdagen ontvang je je lidnummer en kun je meedoen aan de prijsvraag. 

Prijsvraag: Vorig seizoen won Ajax met 3-0 van AZ in de Arena. Wie maakte het derde Ajaxdoelpunt en wie gaf de assist?

[gravityform id="101" title="false" description="false" ajax="true"]

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >