Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Prijsvraagtopper: word mascotte bij Ajax - Feyenoord!

Ho. Wacht. Let op! We zoeken mascottes voor de klassieker. Je moet er wel echt iets voor doen, om deze prijsvraagtopper te winnen!

17 september 2018 - 13:26
ajafey-mascottte-1200

De enige echte klassieker tussen Ajax en Feyenoord wordt op zondag 28 oktober gespeeld. Om half drie begint deze heerlijke wedstrijd en wie weet maak jij deze kraker wel op een heel bijzondere manier mee... Hoe? Door aan de hand van een van de spelers mee het veld op te lopen. Hoe gaaf zou dat zijn...?

We hebben plek voor 17 leden (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) van de Ajax Kids Club die als mascotte met een speler het veld op gaan. Zes winnaars gaan met een speler van Ajax het veld op en elf met een Feyenoordspeler. We kunnen niet vooraf beloven dat winnaars met een speler van Ajax het veld oplopen. Dat gaat loting bepalen. Onder de Dribbelaartjes (4 t/m 5 jaar) verloten we ook één mascotteplek. Die winnaar gaat met de altijd blije Lucky het veld op. 

Wat moet je doen...?
Voor deze toffe prijs moet je wel serieus aan het werk! Laat ons maar eens weten waarom juist jij moet winnen. Dat kan op veel manieren, dus wees origineel. Maak een slagzin, neem een supertoffe video op, maak een gave tekening, verras ons met een tof knutselwerk, brei een sjaal, zing een liedje of doe een dansje. Doe eens gek. We zijn alvast ontzettend benieuwd!

Waar kan ik mijn bijdrage heen sturen?
Stuur jouw bijdrage onder vermelding van 'mascotte ajafey' en met je naam en lidnummer naar kidsclub@svajax.nl of naar onderstaand adres:
Ajax Kids Club
T.a.v. Lucky
Postbus 22944
1100 DK Amsterdam Zuidoost

Tot wanneer kan ik meedoen?
Je kunt tot en met zondag 14 oktober meedoen. Een dag later krijgen de winnaars een mailtje. Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd, één voor jezelf en één voor je begeleider.

Ben je nog geen lid van de Ajax Kids Club? Geen paniek! Sluit je dan snel aan via deze pagina. Binnen twee werkdagen ontvang je je lidnummer en kun je meedoen aan de prijsvraag.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >