Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajax schittert alsof het Europees potje in Arnhem speelt

Als we nadenken over de beste wedstrijden van Ajax de laatste tijd, komen we al snel uit bij wat Europese wedstrijden. Die Europese potjes hebben vanaf nu concurrentie van Vitesse-uit. Erik ten Hag zag zijn ploeg de wedstrijd 'goed aannemen', binnen twintig minuten beslissen en met 0-4 winnen.

02 september 2018 - 22:51
UsershyraProjectsajax_dataimages8e389b9aac257eb631041f7d0e3cb1d3_normal-25

Je proefde het onderweg naar de Gelredome: Vitesse is altijd een lastige tegenstander voor Ajax, we hebben net een Europese wedstrijd achter de rug en de druk staat er vol op omdat wederom punten morsen absoluut geen optie is. Dit zijn niet altijd de beste ingrediënten voor een potje van Ajax.

Gelukkig maakten de Ajacieden er geen potje van, maar trakteerden ze op een heerlijke pot voetbal! Serieus, we hebben Ajax heus wel eens aardig zien voetballen, maar dat was van een andere orde. Het was gewoon echt goed, heel erg goed. Is dit een voorbode van wat komen gaat?

Laten we het hopen, want het is nog lang niet zo dat Ajax alleenheerser is in de eredivisie. Sterker nog, het staat niet bovenaan en het is al lange tijd geleden dat het de koppositie nog eens in handen had. Blijf hongerig, mannen! Er breken mooie tijden aan, maar het seizoen is nog lang. Heel lang.

We hopen van harte dat het goede gevoel van Europese duels en kwalificatie voor de Champions League wordt meegenomen naar de eredivisie. Ajax is er nog lang niet, maar het beschikt over wapens en kan weer toeslaan zodra de kans wordt geboden. Wij willen meer!

De foto's zijn van Pro Shots en de Brouwer.

Als je klaar bent met foto's kijken, is het tijd om een antwoord te geven op een moeilijke vraag. Denk er gerust eventjes over na of schakel een hulplijn aan. We zijn namelijk benieuwd wie jouw Ajacied van de Wedstrijd is, op basis van Vitesse - Ajax uiteraard. Stemmen doe je op onze speciale wedstrijdpagina!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >