Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Dit filmpje heeft alles: van massale pogo tot treffer Tagliafico

Het is fijn om tradities te hebben. Een voetbalsupporter zweert erbij. De massale pogo op de tribunes bij Ajax is een mooie traditie aan het worden. Maar wat we ook zeer prettig vinden: de frequentie. Het lijkt haast wel vaste prik. Dat is helemaal een goed teken!

20 september 2018 - 15:48

We zitten al de hele dag foto’s filmpjes en gifjes te bekijken, want we kunnen er maar geen genoeg van krijgen. Het duurde weliswaar 45 minuten en een optreden van Ky-Mani Marley voordat Ajax loskwam, maar toen kon het ook niet meer stuk!

De bal werd drie keer achter de doelman van AEK Athene geschoten – geheel terzijde en verplichte opmerking: wisten jullie dat hij een Nederlandse moeder heeft? – en het feest barstte los. Ajax liet eventjes duidelijk blijken dat het terug is in de Champions League!

Uit alle beelden die we terug zitten te kijken, scoort deze video van Ventos wel heel erg hoog op onze meetlat van topmateriaal. Het is in slechts drie minuten een soort ultieme samenvatting van Ajax - AEK. Van de massale pogo tot de 3-0 van Nicolas Tagliafico.

Zo kan het gebeuren dat Ajax half september al vijf Europese overwinningen beet heeft, waarvan vier in eigen huis! Geen wonder dat de kaartjes voor Europese avondjes zo gewild zijn, geen wonder dat we heel wat af staan te pogo-en. Op naar meer!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >