Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

De Champions League-avond van Nico en Ajax!

Ajax begon zijn Champions League-avontuur met een geweldige 3-0-winst op AEK Athene, de kampioen van Griekenland. We hebben heerlijke foto's voor jullie!

20 september 2018 - 12:09
1200-4

De Johan Cruijff Arena stond woensdagavond flink op zijn kop! Linksback Nico Tagliafico maakte twee heerlijke doelpunten. Nico was het grote feestvarken tijdens een heerlijk voetbalfeest. Wat zijn we toch blij met de verdediger uit Argentinië. Jullie ook?

Want Tagliafico kan niet alleen verdedigen, hij kan dus ook doelpunten maken! Gelijk na rust sloeg Ajax hard toe. David Neres gaf een prachtige voorzet en Tagliafico werkte de bal uitstekend in het doel. Een heerlijk feest brak los in het stadion. Heerlijk juichen met z'n allen, het is zo fijn!

Het doelpunt van Tagliafico zorgde ervoor dat Ajax helemaal los was. Invaller Donny van de Beek schoot de 2-0 van dichtbij keihard in het doel en voor de 3-0 komen we weer bij Tagliafico uit. De verdediger schoot de bal uit een onwijs lastige hoek zo over de keeper van AEK Athene heen! Tagliafico geloofde het zelf ook niet. Was het nou een schot of stiekem toch een voorzet? 

Tagliafico verklapte na afloop dat het eigenlijk een mislukte voorzet was. Maar joh, wat kan ons dat schelen? Toch?

Bekijk hieronder de plaatjes die fotograaf De Brouwer voor ons en jullie maakte. Oh ja, en hier kun je stemmen op de Ajaxspeler die jij het allerbeste vond.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >