Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

CL-badge weer beschikbaar om te bedrukken op Ajaxshirt!

Kwalificatie voor de Champions League brengt allerlei leuke dingen met zich mee. Soms grote dingen als een flinke zak met geld en mooie wedstrijden, soms ook kleine dingen zoals de mogelijkheid om je Ajaxshirt te laten bedrukken met een CL-badge!

04 september 2018 - 11:39
clbadgenieuwesite

Er is een tijd geweest dat we de CL-badge standaard op een Ajaxshirt terugzagen en het nieuwe tenue zo’n beetje inclusief badge kon worden gepresenteerd, maar die tijden zijn voorbij. De betreffende badges moesten nu even uit een la ergens onderin worden getoverd.

Het goede nieuws is dat de badges weer beschikbaar zijn! En ja, je leest het goed: het gaat om twee badges die samen 15 euro kosten. De ene badge is het welbekende balletje dat bestaat uit de sterren van de Champions League.

En de andere badge is slechts voorbehouden aan een select gezelschap, onder wie Ajax. De club won de Europacup 1/Champions League in zijn bestaan maar liefst vier keer en wordt hiervoor geëerd door de Uefa.

Jullie kennen ‘m vast wel, de grijze badge waarin een vier staat verwerkt als aandenken aan successen uit het verleden. Gelukkig kunnen we anno 2018 weer succesjes vieren, ook al bejubelen we voorlopig slechts kwalificatie voor het hoofdtoernooi.

Laten we hopen dat er meer volgt. Veel meer!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >